Visgraat vloer

Traditioneel visgraat vloer of liever een moderne of juist ruigere look? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij Visgraat.nl zit u goed. Wij hebben ruim ervaring in het leggen van alle mogelijke visgraat parketvloeren. Oók als u een visgraat parketvloer zoekt voor zwaar belopen ruimtes! Visgraat.nl staat voor visgraat parket van topkwaliteit en ongeëvenaard vakmanschap.

Een visgraat vloer is gelegd in een visgraatpatroon. Dit is een van de bekendste vormen van het zogenaamde tapisparket en tevens de meest klassieke parketvloer. Tapis is het Franse woord voor tapijt. We verlijmen dus eigenlijk een laag hout (6 tot 12 mm dik) als een soort tapijt op de ondervloer. Door het ontbreken van een mes en groef verbinding kun je deze vloeren vaak schuren en hebben ze de langste levensduur. Door de verlijming is dit ook een hele stille vloer! Met elke houtsoort mogelijk.

Door de minder krachtige werking blijft de vloer mooi gesloten en kunnen zelfs de naden tussen de delen dichtgesmeerd worden met een voegenkit zodat je een spiegelgladde vloer verkrijgt. Toch liever een 'plankenlook'? dan nemen we bredere delen met een vellingkantje. Op deze manier kunnen we op bijna elke ondervloer een houten vloer leggen.

Bekijk hieronder de verschillende houtsoorten welke wij aanbieden. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kersen
KersenLichtrode loofhoutsoort. Kersen wordt gebruikt voor meubels en interieurs. Het hout is vast en laat zich prima bewerken. Kersen is bij ons een zeer gangbare houtsoort.
Vanaf € 70,00 p/m²(exclusief leggen)
offerte aanvraag
Keroewing
Keroewing

De houtsoorten van de keruing-groep variëren in kleur van grijsbruin, licht roodbruin, donker roodbruin tot bruin.

Vanaf € 44,00 p/m²(exclusief leggen)
offerte aanvraag
Maple
MapleMaple is een lichte houtsoort met een zeer strakke houttekening. Slechts in zeer beperkte mate kan er kleine onnatuurlijkheid in het hout voorkomen, hetgeen de vloer een zeer natuurlijk karakter geeft. Wordt vaak gebruikt bij een moderne inrichting van de woning. Hardheid: 6440N
Vanaf € 70,00 p/m²(exclusief leggen)
offerte aanvraag
Merbau
MerbauDe kleur van vers Merbau-kernhout is geel tot oranjebruin, nadonkerend tot bruin tot donkerbruin of donker roodbruin. Ook komen soms zwartachtige zones in het hout voor. Deze kleurverschillen zijn kenmerkend voor de houtsoort. Hardheid: 6590N
Vanaf € 54,00 p/m²(exclusief leggen)
offerte aanvraag
Muteneye
Muteneye

Het kernhout van Mutenye, dat van nature een hoge glans heeft, kan in kleur variëren van geelbruin tot diep, tamelijk donkerbruin. Vers bewerkt heeft mutenye een onaangename geur die na droging en afwerking geheel verdwijnt.

Vanaf € 56,00 p/m²(exclusief leggen)
offerte aanvraag
Noten Amerikaans
Noten AmerikaansAmerikaans loofhoutsoort met een fraaie geaderde tekening. Amerikaans Notenhout is wat donkerder van kleur dan Europees Noten.Noten wordt gebruikt voor meubels en interieurs. Het hout is vast, niet splinterachtig en laat zich prima bewerken.
Vanaf € 60,00 p/m²(exclusief leggen)
offerte aanvraag
Padoek
PadoekHet kernhout van Afrikaans Padoek is fraai fel oranjeachtig rood, ook wel koraalrood genoemd, vandaar ook wel de naam corail. Afrikaans padoek is een uitstekende, duurzame, fraaie en stabiele houtsoort. Hardheid: 6860N
Vanaf € 44,00 p/m²(exclusief leggen)
offerte aanvraag
Panga Panga
Panga Panga

De kleur van het meestal rechtdradig kernhout varieert van donkerbruin tot zwartbruin. De houtvaten of poriën zijn soms gevuld met gele stof wat Panga Panga onderscheid ten opzichte van Wengé. De nerf is grof, de werking is gering tot middelmatig. Hardheid: Janka 7260 N

Vanaf € 60,00 p/m²(exclusief leggen)
offerte aanvraag

Terug van weggeweest: de visgraat vloer

De visgraat vloer is weer helemaal terug. Een klassieke parketvloer staat garant voor een warme look en een unieke uitstraling. Bij Visgraat.nl heeft u keuze uit vele houtsoorten van topkwaliteit. Een visgraat vloer is niet alleen erg mooi, het heeft tevens uitstekende isolerende eigenschappen. In combinatie met een speciale ondervloer is een visgraat vloer ook uitermate geschikt voor het leggen op vloerverwarming! Met eigen ogen zien wat er allemaal mogelijk is bij Visgraat.nl? Bekijk dan onze referenties of lees onafhankelijke beoordelingen op Feedbackcompany.

Goed en goedkoop

Visgraat.nl is net zo karakteristiek als haar vloeren. We zijn gewoon goed én goedkoop. Geen verkooppraatjes over inkoopvoordelen of restpartijen, we verkopen onze visgraat parketvloeren simpelweg met een kleinere marge dan onze concurrent. Visgraat.nl staat garant voor prachtige visgraat parketvloeren van hoogwaardige kwaliteit voor een prima prijs.

Onderhoud van uw houten visgraatvloer

Visgraat.nl beschikt over een schrobmachine waarmee we uw vloer grondig reinigen. Uw houten visgraatvloer wordt weer als nieuw zonder dat deze geschuurd hoeft te worden. Ook zeer geschikt voor het opknappen van verouderde houten visgraatvloeren!

Kan visgraat op vloerverwarming geplaatst worden?

Met de juiste ondervloer is dat prima te doen, door te werken met de juiste materialen geeft Visgraat.nl zelfs 5 jaar garantie, ook op Visgraat op vloerverwarming.

Hoe lang duurt het plaatsen van een visgraat vloer?

Een gemiddelde woonkamer duurt ongeveer een week.

Kunt u ook in Heerlen Visgraat leggen?

Geen probleem, Visgraat.nl werkt door heel Nedeland en België!

Kan Visgraat ook verouderd worden?

Visgraat is prima geschikt om te verouderen.

Dit gebeurt met Eiken Visgraat, andere houtsoorten zijn hiervoor niet geschikt.

Wij bewonen een appartement waar we aan geluidsnormen moeten voldoen, heeft u hier een oplossing voor?

Visgraat.nl levert ook de juiste ondervloer welke voldoet aan de geluidsnormen volgens de TUV-certificering.

Plaatst u ook Visgraat in de badkamer?

Wanneer het parket op de juiste manier geplaatst wordt, en vooral bij de afwerking zorgvuldig te werk gegaaan wordt, is dit zeker mogelijk.

12 jul 2018
Visgraat Laminaat

Visgraat Laminaat

Visgraat.nl levert en plaatst nu ook Visgraat vloeren in...

Verder lezen...
03 mar 2016
Visgraat nu ook in Vinyl

Visgraat nu ook in Vinyl

Bij Visgraat.nl kunt u nu ook terecht voor Visgraat in Vinyl van de...

Verder lezen...

Aanbieding!!

Eiken Rustiek Visgraat incl. leggen
nu voor: € 89,00 per M²

vraag naar de voorwaarden

klik hier voor de aanbieding