Visgraat vloer

Traditioneel visgraat vloer of liever een moderne of juist ruigere look? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij Visgraat.nl zit u goed. Wij hebben ruim ervaring in het leggen van alle mogelijke visgraat parketvloeren. Oók als u een visgraat parketvloer zoekt voor zwaar belopen ruimtes! Visgraat.nl staat voor visgraat parket van topkwaliteit en ongeëvenaard vakmanschap.

Een visgraat vloer is gelegd in een visgraatpatroon. Dit is een van de bekendste vormen van het zogenaamde tapisparket en tevens de meest klassieke parketvloer. Tapis is het Franse woord voor tapijt. We verlijmen dus eigenlijk een laag hout (6 tot 12 mm dik) als een soort tapijt op de ondervloer. Door het ontbreken van een mes en groef verbinding kun je deze vloeren vaak schuren en hebben ze de langste levensduur. Door de verlijming is dit ook een hele stille vloer! Met elke houtsoort mogelijk.

Door de minder krachtige werking blijft de vloer mooi gesloten en kunnen zelfs de naden tussen de delen dichtgesmeerd worden met een voegenkit zodat je een spiegelgladde vloer verkrijgt. Toch liever een 'plankenlook'? dan nemen we bredere delen met een vellingkantje. Op deze manier kunnen we op bijna elke ondervloer een houten vloer leggen.

Bekijk hieronder de verschillende houtsoorten welke wij aanbieden. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Beuken blank
Beuken blankVan nature is ongestoomd Beuken creme-wit van kleur. Beuken is weliswaar hard maar niet duurzaam. Het is daarom minder geschikt voor toepassingen op vochtige plaatsen. Hardheid: 7060 N
Vanaf € 46,00 p/m²(exclusief leggen)
offerte aanvraag
Beuken gestoomd
Beuken gestoomdEen van de meest gebruikte Europese houtsoorten. Beuken is uitstekend geschikt voor meubelen, interieurs en houtwaren. Het is hard, zeer goed te bewerken en splintert niet. Het is bovendien gifvrij en wordt daarom in keukens en bakkerijen gebruikt. Hardheid: 7060 N
Vanaf € 42,00 p/m²(exclusief leggen)
offerte aanvraag
Bilinga
BilingaVers bilinga-kernhout is geel tot oranjegeel, nadonkerend naar oranjerood tot goudbruin. Ondanks de grote hardheid kan Bilinga machinaal toch vrij goed worden bewerkt. Hardheid: 7250 N
Vanaf € 40,00 p/m²(exclusief leggen)
offerte aanvraag
Essen
EssenLichtgekleurde harde loofhoutsoort met een fraaie vlamtekening. Wordt gebruikt voor meubels, vloeren en trappen. Aan het licht blootgesteld, wordt blank essen op den duur geler van kleur. Essen staat bekend om zijn taaiheid. Hardheid: 6140 N.
Vanaf € 44,00 p/m²(exclusief leggen)
offerte aanvraag
Guatambu
GuatambuBijna wit tot licht geelbruin, soms met een zwak groenige tint. De structuur is gelijkmatig met weinig tekening, ofschoon in de lengterichting smalle tot brede groenachtige banen kunnen voorkomen.
Vanaf € 52,00 p/m²(exclusief leggen)
offerte aanvraag
Ipé/Groenhart
Ipé/GroenhartIpe Groenhart is een enorme harde houtsoort die uitermate geschikt is voor vloeren. Ipe wordt in de volksmond ook Groenhart genoemd, hetgeen duidelijk bijkt uit de groene nerf. Afgewerkt geeft de vloer een warme, diepbruine uitstraling en is de groene tint geheel verdwenen. Hardheid: 16700 N
Vanaf € 82,00 p/m²(exclusief leggen)
offerte aanvraag
Jatoba
JatobaHet vers gezaagde kernhout is vleeskleurig, rozerood nadonkerend tot roodbruin, vaak met donkere (zwarte) strepen. Jatoba is glad af te werken en heeft dan een fraaie glans. De hardheid van Jatoba bedraagt 10400 N.
Vanaf € 42,00 p/m²(exclusief leggen)
offerte aanvraag
Kambala
KambalaKambala is een (lichtbruine) houtsoort uit West-Afrika. De mooiste produktie's komen uit Ivoorkust en Kameroen. Versgeschaafd is het mildste hout soms zelfs lichtgeel ! Door het licht (UV) wordt kambala na verloop van jaren chokoladebruin.
Vanaf € 42,00 p/m²(exclusief leggen)
offerte aanvraag

Terug van weggeweest: de visgraat vloer

De visgraat vloer is weer helemaal terug. Een klassieke parketvloer staat garant voor een warme look en een unieke uitstraling. Bij Visgraat.nl heeft u keuze uit vele houtsoorten van topkwaliteit. Een visgraat vloer is niet alleen erg mooi, het heeft tevens uitstekende isolerende eigenschappen. In combinatie met een speciale ondervloer is een visgraat vloer ook uitermate geschikt voor het leggen op vloerverwarming! Met eigen ogen zien wat er allemaal mogelijk is bij Visgraat.nl? Bekijk dan onze referenties of lees onafhankelijke beoordelingen op Feedbackcompany.

Goed en goedkoop

Visgraat.nl is net zo karakteristiek als haar vloeren. We zijn gewoon goed én goedkoop. Geen verkooppraatjes over inkoopvoordelen of restpartijen, we verkopen onze visgraat parketvloeren simpelweg met een kleinere marge dan onze concurrent. Visgraat.nl staat garant voor prachtige visgraat parketvloeren van hoogwaardige kwaliteit voor een prima prijs.

Onderhoud van uw houten visgraatvloer

Visgraat.nl beschikt over een schrobmachine waarmee we uw vloer grondig reinigen. Uw houten visgraatvloer wordt weer als nieuw zonder dat deze geschuurd hoeft te worden. Ook zeer geschikt voor het opknappen van verouderde houten visgraatvloeren!

Kan visgraat op vloerverwarming geplaatst worden?

Met de juiste ondervloer is dat prima te doen, door te werken met de juiste materialen geeft Visgraat.nl zelfs 5 jaar garantie, ook op Visgraat op vloerverwarming.

Hoe lang duurt het plaatsen van een visgraat vloer?

Een gemiddelde woonkamer duurt ongeveer een week.

Kunt u ook in Heerlen Visgraat leggen?

Geen probleem, Visgraat.nl werkt door heel Nedeland en België!

Kan Visgraat ook verouderd worden?

Visgraat is prima geschikt om te verouderen.

Dit gebeurt met Eiken Visgraat, andere houtsoorten zijn hiervoor niet geschikt.

Wij bewonen een appartement waar we aan geluidsnormen moeten voldoen, heeft u hier een oplossing voor?

Visgraat.nl levert ook de juiste ondervloer welke voldoet aan de geluidsnormen volgens de TUV-certificering.

Plaatst u ook Visgraat in de badkamer?

Wanneer het parket op de juiste manier geplaatst wordt, en vooral bij de afwerking zorgvuldig te werk gegaaan wordt, is dit zeker mogelijk.

12 jul 2018
Visgraat Laminaat

Visgraat Laminaat

Visgraat.nl levert en plaatst nu ook Visgraat vloeren in...

Verder lezen...
03 mar 2016
Visgraat nu ook in Vinyl

Visgraat nu ook in Vinyl

Bij Visgraat.nl kunt u nu ook terecht voor Visgraat in Vinyl van de...

Verder lezen...

Aanbieding!!

Eiken Rustiek Visgraat incl. leggen
nu voor: € 89,00 per M²

vraag naar de voorwaarden

klik hier voor de aanbieding