Visgraat Parket

Een visgraat vloer kan perfect in hout gelegd worden. Denkt u aan een klein klassiek patroon of wellicht een stoere grote Visgraat? Alles is mogelijk bij Visgraat.nl! Al vanaf € 65,00 per M² heeft u een houten Visgraat vloer inclusief leggen en afwerken!

 

Ook gebruiken wij diverse systemen die geschikt zijn om op vloerverwarming te leggen! door de jarenlange ervaring is het leggen van een houten vloer op vloerverwarming geen enkel probleem meer.

Visgraat PVC

denkt u aan gemak, een optimale werking van uw vloerverwarming of aan de prijs? Een visgraat vloer in PVC is de ideale oplossing. Visgraat.nl is gespecialiseerd in het leggen van PVC vloeren in Visgraat motief en ook een band e/of een bies behoren tot de mogelijkheden!

Visgraat Laminaat

Visgraat.nl heeft diverse kleuren Visgraat laminaat in het assortiment, voor een leuke prijs een Visgraat vloer behoort nu dus ook tot de mogelijkheden!
Deze vloer wordt zwevend gelegd, dus ideaal voor bovenverdiepingen, appartementen, huurwoningen etc.

Overige vloeren & diensten

Niet alleen vloeren in Visgraat patroon, maar ook overige patronen, planken, laminaat kan Visgraat.nl voor u in orde maken! Heeft u een bestaande Visgraat of andere houten vloer? Visgraat.nl is specilaist in het renoveren van uw bestaande vloer. Aanhelen, van kleur vernaderen, alles behoort tot de mogelijheden

Soorten dessins

Eiken-QFQ
Eiken Exquisit
Bilinga
Beuken blank
Beuken gestoomd
Afzelia
Jatoba
Ipé Groenhart
Guatambu
Essen
Eiken Rustiek
Eiken Rustiek Extra
Muteneye
Merbau
Maple
Kersen
Keroewing
Kambala
Wenge
Teak
Sucupira
Robijn
PVC-Eiken
PVC-Eiken
PVC-Eiken-gerook
PVC-Eiken-Oud
PVC-Eiken-DB
Purperhart
Panga-Panga
Noten-Amerikaans

Nieuwe vloer nodig tegen een scherpe prijs?

Neem contact met ons op!

Comments are closed.