Onze formule

Hoe werkt het?

Visgraat.nl verkoopt A-kwaliteit vloeren tegen zeer scherpe prijzen .Voor Visgraat.nl staan naast kwaliteit ook service hoog in het vaandel. Het is voor ons belangrijk dat u compleet ontzorgd wordt. Wij werken met eigen zeer ervaren parketteurs die al jaren in het vak zitten, en een schat aan ervaring in het leggen van alle soorten parketvloeren.

Offerte vergelijker

Visgraat.nl wilt graag transparant zijn naar de klant. Zo maken onze vloerenspecialisten een offerte op maat waarin duidelijk staat vermeld wat we ervoor doen. U kunt u huidige offerte bij ons uploaden en wij zorgen ervoor dat we een compleet pakket scherper voor uw aanbieden.

Een passend antwoord op uw vragen

Visgraat.nl beantwoordt graag al uw vragen rondom uw nieuwe vloer. We hebben de meest gestelde vragen alvast voor u op een rij gezet.

Hoe werkt het uploaden van een offerte?

U bent bij een vloerenzaak geweest, u heeft een mooie vloer gezien en deze heeft voor u een offerte gemaakt. Of heeft u online een offerte gekregen? Alleen is de prijs nog niet helemaal volgens verwachting. Upload uw offerte en vul uw gegevens in. U kunt tevens extra aanvullende gegevens uploaden want hoe meer informatie hoe beter. Nadat u offerte is geupload gaan onze vloerpecialisten hiermee aan de slag en doen u een tegenofferte waarbij u onder de streep voordeliger uitkomt.

Kan ik ook zonder offerte terecht?

Heeft u een mooie vloer gezien en u heeft geen offerte? Neem contact met ons op voor het ontwerpen van uw gewenstevloer. Wij zullen u dan voorzien van alle informatie, mogelijkheden en inspiratie materiaal.

Wat kan ik verwachten van de service?

Visgraat.nl geeft een garantie af van 2 jaar op alle vloeren. Vraag voor meer informatie naar de voorwaarden bij één van onze vloerspecialisten.

Levertijden

Visgraat.nl hanteert een standaard levertermijn van 8 weken op de vloer. In samenspraak met de klant kan uw vloer, afhankelijk van de ruimte, binnen 2 werkdagen gelegd worden.

Garantie

Visgraat.nl geeft een garantie af van 2 jaar op alle vloeren. Vraag voor meer informatie naar de voorwaarden bij één van onze vloerspecialisten.

Nieuwe vloer nodig tegen een scherpe prijs?

Neem contact met ons op!

Comments are closed.